Magnezijevo olje ima odgovor na vse!

Je ključnega pomena za zdravje,ker procesira pri večkot 300 celičnih reakcijah v telesu za njegovo delovanje.

Magnezijevo olje Esenca

15.00

Visoko koncentrirana vodna rastopina izjemno čistega magnezijevega klorida, brez dodanih konzervansov.

100ml
100%naravni vir
Vegan prijazno
100ml = 800 potiskov

Opis

Esenca magnezijevo olje

Predstavlja naravno raztopino izjemno čistega magnezijevega klorida, ki se nahaja v kristalih. Esenca je vedno bolj priljubljeno v obliki pršilke, omogoča enostaven nanos kozmetičnega izdelka, ter njegovo dobro razporeditev. Izdelek ne vsebuje dišav dodatkov ali dodatnih konzervansov, namenjenih za večjo stabilizacijo izdelka. Olje je stoodstotno čisti naravni magnezijev klorid. Pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov, kar je pri vseh aktivnostih zelo pomemben.

Priljubljeno magnezijevo olje je stoodstotno čisti naravni izdelek

Esenca Magnezijevo olje omogoča hiter in učinkovit vnos povsem naravnega magnezija. Magnezijevo olje popršite in nanesite na željen predel kože, ter prijetno vmasirajte. Priporočeno doziranje,uporaba zjutraj /zvečer: nanesite 7 do 10 razprškov na površino kože, kjerkoli na telesu. Magnezijevega olja ne nanašajte na površino sluznic, saj je lahko občutek neprijeten. V takem primeru  magnezijevo olje izperite s površine.

Način uporabe:

Magnezijevo olje Esenca popršite, tega vmasirajte in pustite delovati na površini kože do 20 minut. V primeru, da je nekaj časa po nanosu olja ubčutek rahlo neprijeten. To je nekaj povsem normalnega in je posledica delovanja kozmetičnega izdelka. (absorbcija)  Transdermalna uporaba prinaša številne prednosti, saj se pri vnosu izognemo prvemu prehodu skozi prebavila, kar omogoča hitrejšo in večjo absorbcijo magnezija skozi kožo.

Za koga je primerno magnezijevo olje in kako pomaga;

Priljubljeno magnezijevo olje za lokalno uporabo je primerno predvsem za vse tiste, ki jim primanjkuje magnezijevih ionov v organizmu. Po absorbciji olja magnezij prehaja skozi celično mebrano in sodeluje pri več najrazličnejših procesih, ki so ključnega pomena za delovanje njegovih funkcij in za obstoj organizma. Magnezijevo olje je najučinkovitejši in najhitrejši vnos magnezija v telo.

Magnezijevim oljem prispevamo;

Zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, delovanju mišic, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih kosti, ohranjanju zdravih zob. Pripomore k blaženju bolečine v sklepih in glavobolih. Magnezij ima glavno vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin. V vsakodnevni prehrani je magnezija vse manj, zato ga je potrebno nadomeščati. Magnezijevo olje, poskrbi tudi za občutek pomirjenosti, povečuje proizvodnjo hormonov serotonina in melatonina, zato pripomore k nespečnosti. Pomankanje magnezija v telesu lahko povzroči številne težave in zaplete.

 

esenca-logo-bel

Magnezijevo olje

BITI V STIKU Z ESENCO

POMENI BITI V STIKU Z RESNIČNIM ŽIVLJENJEM
Copyright © 2020 | Esenca
Pogoji poslovanja