Gornji trg 23, 1000 Ljubljana
+386 41 723 223
info@magnesium.si
Pon - Tor: od 13:00 do 17:30

Blog:

Prednosti in pozitivni učinki Magnezijevega pršila.

19/10/2019

Najboljše Magnezijevo Olje Esenca je najbližje ionski obliki in ga organizem zlahka izkoristi,Če magnezij vnašamo oralni obliki, velikokrat pride do stresa na prebavilih to velja za vse nas, ki živimo v modernem svetu.

Absorbcija skozi kožo je kar 70% ne izsušuje kože, magnezijev sprey ne pušča sledi soli na koži. Nekateri ljudje zaradi težav prebavil želodca in jemanja agresivnih zdravil ne pride v poštev še oralni vnos magnezija ,ker ga telo sprejme samo 2% .

Nanos skozi kožo je neposredno dostopen mišičnemu sistemu, ki ga nujno potrebujejo za svoje optimalno delovanje zmanjšuje stres, umirja nemirne noge ter uravnava spanec in pritisk.

Ljudje sprašujejo ali je magnezijevo olje za lase seveda je,zakaj pa ne, saj lasje so, del kože.

.

Esenca Magnezijevo pršilo deluje na telo blagodejno, kot, kopanje vsako jutro pol ure v čistem morju, saj olje ne vsebuje nobenih konzervansov, kot ga današnje morje. 

Kaj lahko več storite za svoje zdravje  …magnezijev klorid-najboljše Raztopina tekočega magnezija je vrhunska receptura.

dm magnezijevo olje za zdravje… 

Magnezijevo olje v spreju vrhunska kvaliteta, saj cena ni pomembna, ko začutiš spremembo ni omembe vredno.

Esenca

esenca-logo-bel

Magnezijevo olje

BITI V STIKU Z ESENCO

POMENI BITI V STIKU Z RESNIČNIM ŽIVLJENJEM
Copyright © 2022 | Esenca
Pogoji poslovanja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram