Gornji trg 23, 1000 Ljubljana
+386 41 723 223
info@magnesium.si
Pon - Tor: od 13:00 do 17:30

Blog:

Pomembnost magnezija?

25/09/2019

Pomaga nadzorovati stres in stresni (odgovor telesa na določene stresorje)
Povezan je z zmanjšanjem simptomov depresije
Povezan je z več kroničnimi boleznimi
Ima eno izmed glavnih vlog pri produkciji energije srčne mišice in skeletnih mišic

Magnezij se lahko absorbira na več načinov. Eden je s pomočjo prehrane, drugi (hitrejši) pa je skozi kožo. In to vam Esenca Magnezijevo olje omogoča

Sam se sicer ne srečujem z deficitom megnezija, saj posvečam veliko pozornosti, da ga skozi prehrano dobim dovolj. Imam pa seveda tu in tam, utrujene mišice od treningov in dela s strankami.

Ugotovil sem, da mi magnezij ne pomaga samo za rahlo sprostitev mišic, ampak je tudi močan pri višanju kvaitete spanca. Znano je že da lahko magnezij, ki ga zaužijemo pomaga pri kvaliteti spanca, sam pa sem ga stestiral še, če je podoben učinek, ko si ga poškropiš po koži.

Prav tako mi je pri tej obliki magnezija zelo všeč, da lahko z lahko zadaneš točno tisto področje, kjer čutiš, da mišica ni ok, kjer te je prijel krč, kjer pač rabiš magnezij.

Nazadnje pa seveda ne smemo izpustiti kvalitete Esenca Magnezijevop olje, ki je vrhunska. Pri svojem delu vedno poudarjam kvaliteto, ki je vedno na prvem mestu. Magnezijevo olje esence to kvaliteto nudi.

Hvala za branje

Anže Jert, dpl,špotrni trener

esenca-logo-bel

Magnezijevo olje

BITI V STIKU Z ESENCO

POMENI BITI V STIKU Z RESNIČNIM ŽIVLJENJEM
Copyright © 2022 | Esenca
Pogoji poslovanja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram